szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Padláskincsek Vendégház

Kategória: Vendégház

Cím: 2634 Nagybörzsöny, (Pest megye), Kossuth utca. 27.Térkép
Telefon: +36-20-361-1310
Email: padlaskincsekgmailcom
Weblap: https://www.padlaskincsek.hu/
Nyitvatartás: Április 9 - November 30.
VisaMastercard     Üdülési Csekk
Fotógaléria
Padláskincsek Vendégház - Háló 1Padláskincsek Vendégház - Háló 1Padláskincsek Vendégház - KonyhaPadláskincsek Vendégház - AlaprajzPadláskincsek Vendégház - ÉtkezőPadláskincsek Vendégház - Háló 2Padláskincsek Vendégház - UdvarPadláskincsek Vendégház - GrillteraszPadláskincsek Vendégház - GrillteraszPadláskincsek Vendégház - Fürdő 2Padláskincsek Vendégház - Fürdő 1Padláskincsek Vendégház - Padláskincsek Vendégház -

Bemutatkozás

CSAK AZ ÖNÉ!
MINDEN FOGLALÁS A TELJES HÁZRA ÉS UDVARRA VONATKOZIK. SEM A TULAJDONOS, SEM MÁS VENDÉG NINCS A SZÁLLÁSON!
Vendégházunk a számos látványosságot felsorakoztató, és több túraútvonalat keresztező Nagybörzsöny központjában, mégis egy csendes utcában kínál szállást. A vendégház a környékre jellegzetes, sváb stílusjegyeket őrző épület, amelyet teljes körűen felújítottunk, hogy a modern kor elvárásainak is megfeleljen.
Két egybenyitható, de külön bejáratú lakrésszel (előszobával, hálószobával, két külön fürdőszobával), és egy jól felszerelt (főzőlap, légkeveréses sütő, mosogatógép, mikró, vízmelegítő, botmixer, stb.) konyhával / étkezővel láttuk el. A kertben egy \"sütögető\" épület kapott helyet, amelyben bográcsozni, grillezni, étkezni egyaránt lehet, akár rosszabb idő esetén is. A ház kényelmét - mindkét hálószobában - síkképernyős TV-k és internet növelik. Berendezését tekintve az autentikus bútorokat modern elemekkel egészítettük ki. Az ágyak, a matracok és az ágyneműk is modernek / újak. 7 Vendég számára tudunk szállást biztosítani.
A közelben található kisbolt, étterem, dohánybolt, ajándékbolt. Nagybörzsönyben a 4 templom, és a vízimalom mellett a tájházat, a lepénysütőket, a lekvárfőzőt mindenképpen érdemes megtekinteni. A Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút festői környezetben Nagyirtás pusztán, Márianosztrán keresztül egészen Szobig közlekedik, remek kikapcsolódást biztosítva az egész családnak. Érdemes meglátogatni a falu határában, szép környezetben található horgásztavat is. A Vendégháztól 10 perces kellemes sétával érhető el az állatsimogató, amely igen népszerű kisgyermekes program!