szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Művész Alkotóház és Lakásgaléria

Kategória: Vendégház

Cím: 3348 Szilvásvárad, (Heves megye), Szabadság út 23.Térkép
Telefon: +36703798519
Email: kalamona66gmailcom
Nyitvatartás: folyamatos
Fotógaléria
Művész Alkotóház és Lakásgaléria - lépcsőházMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - fürdőszobaMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - kisebb nagyszoba, két egyszemélyes ágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - kisszoba, egyik ágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - kisebb nagyszoba, hatalmas franciaágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nagy szoba, pótágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nappaliMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nagy szoba, kisebb franciaágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - firkáló sarok a nagyszobában a gyerekeknekMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nyitott ajtókMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nagyszoba, pótágyMűvész Alkotóház és Lakásgaléria - nappaliból a lépcsőházba

Bemutatkozás

A Művész Alkotóház és Lakásgaléria emeleti, külön bejáratú részén két nagy és egy kis szoba várja vendégeit. A legnagyobb szoba egy kisebb franciaággyal, egy szétnyitható kanapéággyal és két nagyon kényelmes pótággyal rendelkezik. A szobában 5 fő kényelmes elhelyezkedését biztosító társalgó rész lett kialakítva, mely több székkel kiegészíthető. Ablakaiból az egész Bükk hegységet megcsodálhatja,valamint az Európában egyedülálló körtemplom is a panoráma része. Alkalmas csoportoknak, ezoterikus rendezvények, elvonulások, tanfolyamok lebonyolítására.
Mi is szervezünk művészeti alkotótáborokat és nyári napközis táborokat.
A másik nagy szoba egy hatalmas franciaággyal és két egyszemélyes ággyal van felszerelve.
A kis szobában két egyszemélyes ágy van. Ablakából az egész Bükk hegység látható.
Valamennyi szoba téliesített.
A három szobához két fürdőkádas fürdőszoba lett kialakítva.
A teakonyhában elektromos sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, és konyhai eszközök vannak, így elkészítheti a reggelijét, vacsoráját, főzhet kávét, teát.
Szálljon meg alkotóházban!

Rendszeresen szervezünk művészeti és kézműves foglalkozásokat Ön választhat, hogy milyen típusú foglalkozáson szeretne részt venni.
0. Semmilyen
1. Családi
2. Felnőtt
3. Gyerek

A Lakásgaléria előzetes időpont egyeztetés után látogatható, nem csak az itt megszálló vendégeinknek. Belépődíj nincs.

Szilvásvárad az egyik legnépszerűbb bükki kirándulóhely.
Számtalan egyedülálló látnivalóval rendelkezik. Világhírű a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság Lipicai ménese, az Istállóskői barlang, és a kiemelten védett Fátyol vízesés.