szallas-kereso.hu
 

Segítségek

Mi is ez az oldal?

A szallas-kereso.hu egy olyan szálláskereső portál, ahol ingyenesen kereshet, és foglalhat szállást (vagy kérhet ajánlatot), Magyarország szálláshelyeinél.
Amennyiben személyes tapasztalata is van valamelyik szálláshelyről, akkor pedig véleményét megoszthatja másokkal is.
 

Hogyan kérhetek ajánlatokat és/vagy kezdeményezhetek szállásfoglalást?

Ha az oldalunkon keresztül szeretne ajánlatot kérni, vagy online szállásfoglalást kezdeményezne, akkor először regisztrálni kell az oldalon. A regisztráció során, az Ön általmegadott email-címre elküldünk egy levelet, mely tartalmaz egy linket: erre a hivetkozásra kell kattintani a regisztráció aktiválásához.
Ezt követően a megadott email-cím, és a választott jelszó segítségével már be lehet jelentkezni az oldalon, és fel lehet adni a hirdetéseket.
 

Hogyan írhatom le a véleményemet egy-egy szálláshelyről

Amennyiben Ön már regisztrált nálunk, akkor csak be kell jelentkeznie, és a kiválasztott szálláshely részletes adatlapján szereplő "Véleményírás" menüpontra kattintva máris megoszthatja másokkal személyes tapasztalatait.
 

Ha regisztrálok az oldalon, elársztják a postafiókomat levélszeméttel?

Nem, mi nem küldünk Önnek semmilyen kéretlen üzenetet, és az email-címét sem adjuk tovább harmadik személynek. Hírlevelet is csak abban az esetben küldünk, ha Ön ezt kifejezetten kéri, a személyes beállításainál.
Rendszerünk csak abban az esetben küld automatikusan generált levelet, ha elfelejti jelszavát, és Ön kéri, hogy küldjük el Önnek azt.
Üzenetet még azon szálláshelyektől kaphat, melyekkel Ön - a szallas-kereso.hu oldalon keresztül - felveszi a kapcsolatot: kérésének megfelelően ajánlatot küldhetnek, vagy visszaigazolhatják a foglalását.
Adatkezelési elveinkről részletesebben olvashat itt.
 

Szálláshelyek miként tudnak megjelenni az adatbázisban?

Amennyiben Ön egy szálláshelyet képvisel (vezetője, vagy tulajdonosa), akkor a szallas-kereso.hu oldalon teljesen ingyenesen megjelenítheti szálláshelye adatait, fotóit. Ehhez nem kell mást tenni, csak a jelentkezési űrlapunkat kitölteni.
 
Jelentkezés a szallas-kereso.hu adatbázisába - Teljesen ingyenes megjelenés