szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Zsida Termál Panzió

Kategória: Panzió

Cím: 9970 Szentgotthárd, (Vas megye), Zöldlomb u. 1.
Telefon: 94/554-444
Fax: 94/554-445
Email: panziozsidatermalhu
Weblap: www.zsidatermal.hu/
Nyitvatartás: egész évben

Vélemények és értékelések a szálláshelyről

Az eddigi 2 véleményíró átlagosan 2,5 pontra értékelte (a lehetséges 5-ből) a Zsida Termál Panzió-t.
0
pont
Aivlisz | 2011.10.27 11:31:54
Egy kedves barátom foglalt hozzájuk szállást pár hete. Írásban egyeztek meg a szobák és az ágyak számát illetően.
Tegnap érkezett egy telefon, miszerint biztos-e, hogy áll a foglalás. Barátom természetesen biztosította őket arról, hogy igen, és mindegyik szobára igényt tartanak, amiről mailben megegyeztek.
A válasz és az eredmény: bizonytalannak érzik a hangját, ezért nem tartják a három szobát.
A probléma az eltöltendő éjszakák számában rejlik. Barátaim csak 1 éjszakát töltenének ott a hosszú hétvégén, míg mások több éjszakát, ezért utóbbiak élveznek elsőbbséget a panziónál.
Pótágyat ajánlottak fel alternatívaként, ami nem tartható, tekintve, hogy nem gyermek, hanem idős hozzátartozó számára lett kérve a szoba.

A panzió nem enged, a hangnemük elfogadhatatlan, barátaim pedig elkeseredettek; hogyan lehet így kezelni egy vendéget és mivel érdemelték ki ezt a bánásmódot? Írásban is szóvá tették a problémát, de azt a választ kapták, hogy telefonban a panzió számára csak a két szoba volt egyértelmű, és ez van.

Sajnálatos eset, és senkinek nem kívánom, hogy ilyen szomorú ünnep előtt így találja magát, egy ennyire kényelmetlen helyzetben.
5
pont
Dr.Kúthy Zoltánné | 2007.11.22 21:17:20
Baráti társasággal jártunk a panzióban 3 vagy 4 évvel ezelőtt, de mindenki!/ami ritkaság/ maximálisan elégedett volt a szálláshellyel. Minden évben megyünk átlag kétszer az ország különböző pontjára/mi 14-en/, de egyöntetű elégedettséget még sehol nem tapasztaltam / mondom én ,mert én vagyok a csapat szállásszervezője/. Még ennyi év távlatából is a legjobb szálláshelyünk címszóval emlegetik a többiek!

Ossza meg véleményét a szálláshelyről

Ha szeretné másokkal megosztani a véleményét erről a szálláshelyről, akkor jelentkezzen be, vagy regisztráljon oldalunkon!