szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Dávodi kemping és szabadidőpark

Kategória: Kemping

Cím: 6524 Dávod, (Bács-Kiskun megye), Béke tér 1Térkép
Telefon: 06/79/481301
Fax: 06/79/481301
Email: infohotel-fortunahu
Weblap: www.davodfurdo.hu
Nyitvatartás: április 1.- szeptember 30.
VisaMastercard     Üdülési Csekk
Dávodi kemping és szabadidőpark (Kemping)

Bemutatkozás

A Dávodi Kemping és Szabadidőpark közvetlenül a Dávodi Gyógy- és Strandfürdő mellett közel 2 Ha területen fekszik.

Szálláslehetőségeink:

Apartman-ház
Összesen 10 szobából álló apartman-házunkban 20 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, pótágyak igénybe vételével maximálisan 30 fő.
Minden szobában található televízió és hűtő, illetve minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és toalettel.

Lakóautóknak illetve sátorozóknak:

Akik a természetjárás eme formáit kedvelik, azok igényeit is maradéktalanul kielégíti a Dávodi Kemping és Szabadidőpark.
A bekerített, őrzött területen mindösszesen 40 db elektromos kemping csatlakozó szekrény található, darabonként: 2 x 220 V ipari áramú csatlakozó kifejezetten lakókocsik számára, 4 x 220 V háztartási áramú csatlakozó.
Kényelmesen összesen 80-110 lakóautó fér el a területen.
Kifejezett előny, hogy vendégeink maguk választhatják meg, hogy hol kívánják a lakókocsit parkolni / a sátrat felállítani.
Vendégeink számára az apartman-ház alsó szintjén két teljesen felújított, jól felszerelt konyha található, illetve női és férfi zuhanyzók, toalettek.

Étkezési lehetőségek:

A Kemping konyháiban lehetőség van az önellátásra, illetve a strand büféjében is lehetőség van az étkezésre. A kempingtől mintegy 500 m-re található a Hotel Fortuna**** melynek éttermében lehetőség van igény szerint reggelizni, menüt rendelni (A/B) vagy A’la carte rendelni.

Egyéb lehetőségek:

A Kemping recepcióján bérelhető futball-labda, asztalitenisz-ütő, röplabda, teniszütő. Salakos teniszpályánk a strand területén található, a többi sportpályával együtt, de ezek a játékok kötetlen formában a Kemping területén is játszhatóak