szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Thermal Hotel Fit

Kategória: Hotel***

Cím: 8380 Hévíz, (Zala megye), Kossuth L. u. 76.Térkép
Telefon: 83/340-484
Fax: 83/340-527
Email: fithotelt-onlinehu
Weblap: www.fithotel.hu

Vélemények és értékelések a szálláshelyről

Eddig egy ember értékelte a Thermal Hotel Fit-t, aki 0 pontot adott (a lehetséges 5-ből).
0
pont
Pákozdi Gabi | 2011.09.19 14:06:24
A szállodán a 4 *-os kategória látható, és a foglaláskor is ezt használták.
Szerintem, a szálloda a 3 *-ot is alig éri el. A szobákban a falak koszosak, a takarítás kivetnivalót hagy maga után, minden sarok poros, koszos volt, A WC áttörlésekor a domestos kendő szintén koszos lett. A WC papír a legolcsóbb, melyet már az ember otthon sem használ, nemhogy egy 4 *-os szállodában. Az ablakon nem volt szúnyogháló, miután meleg volt, ha nyitva hagytuk, tele lett a szoba mezei poloskával, tehát fulladoztunk a melegtől inkább, mivel klíma sem volt. A tiszta fürdőköpeny, melyet az ágyra hajtottak, tele volt papírzsepkendővel, igy abban sem vagyok biztos, hogy az ágyneműt egyáltalán áthúzták az előző vendég után. A recepción elnézést sem kértek, ami a minimum lett volna, bár tettek a szobába másik fürdőköpenyt. A wellnes részleg szintén nem üti meg a színvonalat, a víz koszos volt, egy jó érzésű ember nem fürdik benne, a jakuzi vize is koszos volt.
Soha egyetlen szállodában sem csalódtam ekkorát, bár a személyzet, főként a felszolgáló hölgyek nagyon kedvesek voltak, az étel finom volt. Ezt a szállodát soha semmilyen körülmények között nem ajánlanám senkinek.

Ossza meg véleményét a szálláshelyről

Ha szeretné másokkal megosztani a véleményét erről a szálláshelyről, akkor jelentkezzen be, vagy regisztráljon oldalunkon!