szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

BEST Western Hotel Ginkgo Sas****

Kategória: Hotel****

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, (Csongrád megye), Zrínyi u. 2Térkép
Telefon: +36 62 532 532
Fax: +36 62 532 533
Email: infoginkgohotelhu
Weblap: www.ginkgohotel.hu
AmericanExpressVisaMastercard     Üdülési Csekk
Fotógaléria
BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** - BEST Western Hotel Ginkgo Sas**** -

Bemutatkozás

A BEST WESTERN Hotel Ginkgo Sas**** az első Magyar Örökség Díjas Város, Hódmezővásárhely központjában, a belváros szívében, az elmúlt század elején, eklektikus stílusban épült Fekete Sas Rendezvényház mellett található. A szállodában harmonikus egységet alkot a modernség, a hagyományőrzés és a környezettudatos szemléletmód.

A 90 szobás, 21. századi szálloda konferencia termekkel, lobby bárral, Ginkgo fitness részlegével: infra kabin, szauna, fitness gépek, eszközök, masszázs; mélygarázzsal és büféreggelivel várja kedves vendégeit. Vendégeink kényelmét szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is. Szállodánk 100%-ban akadálymentesített és nem-dohányzó. A hangulatos, kényelmes, klimatizált, széffel, minibárral, telefonnal, ingyenes ADSL internettel, LCD TV-vel, hajszárítóval felszerelt szobák egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítanak a dolgozni vagy pihenni vágyók számára.

A rendezvény helyszínt keresők igényeinek kielégítésére egy 30 fős és egy két részre osztható 130 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem áll rendelkezésre. Az éttermi szolgáltatásokat a velünk közvetlen összeköttetésben álló Fekete Sas Rendezvényházzal bonyolítjuk.

A hagyományőrző és egyben természetbarát szálloda valamennyi szegletéből stílust és minőséget sugároz, hogy a Vendég minden pillantásával megbizonyosodhasson: csak és kizárólag az ő kényelméért és megelégedésére épült. A BEST WESTERN Hotel Ginkgo Sas**** nem több és nem kevesebb, mint egy igazán jó szálloda, ahol a munkatársak mindent megtesznek azért, hogy Ön jól érezze magát.