szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci

Kategória: Hotel****

Cím: 9225 Dunakiliti, (Győr-Moson-Sopron megye), Csolosztei ut 1.Térkép
Telefon: 003696671470
Fax: 003696617477
Email: eventdiamanthotelhu
Weblap: www.diamanthotel.hu
Nyitvatartás: 24 órás nyitvatartás
AmericanExpressVisaDinersClubMastercard     Üdülési Csekk
Fotógaléria
Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci - Diamant Hotel****,Szigetköz Wellness és Konferenci -

Bemutatkozás

...a test, lélek és a szellem harmóniájának szigete...

Szállodánk, mely a Szigetköz kapujában, Dunakilitin található 2004. októberében nyitotta meg kapuit. Páratlanul szép közvetlen Dunaparti fekvése.
A szállodától Budapest kb. 160 km, Bécs kb. 85 km, Pozsony kb. 25 km.
Az autópálya közelsége (az M1 autópálya Mosonmagyaróvári kijárójától 10 km) biztosítja a jó és gyors megközelíthetőséget az országon belül, illetve külföldről egyaránt.
A szálloda egy több mint 4000 m2 alapterületű épületegyüttes.
Dunakiliti helységtől 800 m-re egy aszfaltozott bekötőúton megközelíthető, 5 hektáros vízparti területen található.


Elegánsan kialakított, családias szállodánkban 42 klimatizált, minden igényt kielégítő szoba található, melyekben természetesen színes televízió, telefon, minibár, igény szerint Internet elérhetősége áll a vendégek rendelkezésére.
Családok részére egy összenyitható és 6 kényelmesen pótágyazható, konyhával is felszerelt szoba biztosítja a kellemes pihenést. Bébi ágyat és etetőszéket biztosítunk.
Különálló nádfedeles csárdánkban további 6 kényelmes szobát tudunk biztosítani.


Wellness hotelünk alkalmas családok pihenésére, aktív sportos kikapcsolódásra.
80 fős jól felszerelt konferencia termünk és 3 különálló tárgyalónk kiválóan alkalmas konferenciák és tréningek lebonyolítására.