szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

The Suite Mondain Apartment

Kategória: Apartmanház

Cím: 1080 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19Térkép
Telefon: 06706272237
Email: rakoczi.street.apartmentgmailcom

Bemutatkozás

RÁKÓCZI MAGYAR LEÍRÁS

Helló, a feleségem és én mindketten ügyvédek vagyunk. Egész életünket ebben a gyönyörű városban éljük. Tíz évvel ezelőtt vásároltuk meg ezt az ingatlant magunk számára, és ebben a lakásban töltöttük ifjúságunk legszebb éveit. Soha nem akartunk máshova költözni vagy máshol élni, de két gyönyörű fiunk született, így az életünk megváltozott, és úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk szeretett otthonunkat, és nagyobb házba költözünk. Mielőtt költöztünk, felújítottuk az egész lakás és apartmanként adjuk most önöknek.
Amit ez a lakás nyújthat: Elegáns design 83 négyzetméteren, két külön hálószobával, egy tágas nappalival, saját konyhával és fürdőszobával. Teljeskörű felszereltség az önök kényelme érdekében. Minden komfort mellé, a közelben talál színes kultúrát, nagyszerű ételeket, a főbb látnivalókat, rejtett drágaköveket, kalandokat és izgalmakat.
- A pesti oldal egyik fő látnivalója sincs távolabb, mint 20 perc séta: Váci utca 8 perc, a Duna 9 perc, az Opera és Andrássy út 12 perc, a Szabadság-híd és a Várospiac, a Lánchíd és az Elhagyatott cipők 15 perc, a Parlament 20 perc.
- Az M2, M3 és M4 metróállomások 3–7 perc sétára vannak
- SPAR szupermarket házunk földszintjén 10-ig nyitva tart, ahol mindent megtalál, amire szüksége van egy hosszú utazás után.
- A leghíresebb romkocsmák az utca túloldalán találhatók: kézműves sörök, finom borok, magyar és nemzetközi konyha és minden egyéb gasztronómiai élmény verhetetlen áron és kiváló minőségben érhetők el.
- A város üzleti központja, ahol a legfontosabb vállalatok és irodák találhatók, 10 perc alatt elérhető gyalog.
- Érdekes tény: ez a lakosztály korábban Karády Katalin tulajdonában volt, az 1930-as és 1940-es évek egyik legismertebb magyar színésznője és filmsztárja.
- A szobában kábel TV illetve kiváló WiFi érhető el (120mbit / s)
- a lakás igény szerint hat férőhelyig bővíthető
- Professzionális szállodai takarító személyzetet használunk az ágynemű cseréjére, a takarítás elvégzésére, a lakás tökéletes fertőtlenítésére minden használat után, és annak biztosítására, hogy minden makulátlan legyen.

Várjuk önöket szeretettel!