szallas-kereso.hu
 
Nyomtatási nézet Bejegyzés a Noteszbe

Vadrózsaház

Kategória: Apartmanház

Cím: 2016 Leányfalu, (Pest megye), Vadrózsa utcaTérkép
Telefon: 06 30 231 9296
Email: kissistvagmailcom
Nyitvatartás: májustól-oktoberig
Fotógaléria
Vadrózsaház - Vadrózsaház - Vadrózsaház - Vadrózsaház - Vadrózsaház -

Bemutatkozás

Csendes,nyugodt környezetet keres,de nem szeretne sokat autózni ? Pihenésre vagy kirándulni, kikapcsolódni vágyik ? Akár gyógyvizes vagy éjszakai fürdőzés részese is lehet. Mindezt megtalálja Leányfalun, ha a kényelmesen, romantikusan berendezett nyaralónkban pihen.
Kerti partit rendezne vagy szülinapját ünnepelné ? Nagy kertünkben ez is lehetséges.Ha a kalandot kedveli azt is megtalálja.Pomázon lovaglás,Visegrádon bobpálya, hagyományörző várjátékok,strandolás,hajózás,horgászás a Dunán.Kedvére süthet szalonnát, főzhet bográcsban
Hosszú hétvégékre is igénybevehető önálló faházunk. Ajánlom gyerekes családoknak.Csodás melegvizű strand csúszdával, gyermekmedencével .A közelben bicikliút, számos kirándulóhely: Szentendre,Skanzen,Esztergom,
Visegrád. Ha házi kedvence elkisérné, őt is hozhatja.(kutya, macska).
A ház 2 x 2 hálóból,felszerelt konyhából, zuhanyozóból, nappaliból,nagy teraszból áll.Akár nagyobb családnak vagy baráti társaságnak is nagyszerű.
Fiatal pároknak is ajánlom,barátságos környék,a \"nyugalom szigete\", tiszta levegő.Megközelithető aszfalt úton Budapesttől 25 Km. Ingyenes parkolás.
A bérleti díj : 4200.-Ft/nap/fő + IFA 400.- (Kora tavasztól késő őszig várjuk vendégeinket,akár hónapokra is bérelhető) Télen nem lakható.
Elérhetőség:06 30 231 9296